Duschkabinen för alla behov och badrum

Ett aktivt produktval där du själv är delaktig ökar förutsättningarna för en lyckad anpassning. Vid bostadsanpassning är det av olika orsaker inte alltid möjligt, och ibland är det till och med installatören som fattar beslutet. Installatören har oftast kunskap, men det är ändå du själv som känner din situation och din miljö bäst. Med ökad kunskap ökar alltid förutsättningarna för rätt val. Kontakta oss så hjälper vi dig med den information du behöver för att göra rätt produktval utifrån dina förutsättningar.

Enkelt in och utträde med lågt insteg
Attraktiva tillbehör
Draperidörr, alla fördelar med både draperi och dörr
Stödhandtag runt om för maximal säkerhet
Golvbrunn med enkel rengöring
Glas istället för plast ger en stabil kabin

Vila muspekaren över de svarta cirklarna för att lära dig mer.

Glas istället för plast

Klicka på bilden

Glas istället för plast

Vi lägger stort fokus på trygghet och utrymme i duschmiljön, och förutom utrymmet är stabiliteten oerhört avgörande. I DesignLine har vi valt säkerhetsglas istället för alternativa plastmaterial. Säkerhetsglas är helt överlägset som material och ger konstruktionen en oöverträffad stabilitet. Läs mer om fördelarna med säkerhetsglas.

Duschkabin med lågt insteg

Klicka på bilden

Draperidörr

Draperier som hänger löst dras in mot kroppen vid duschning och vatten stänker ut med efterföljande halkrisk. DesignLine har en unik draperidörr som är en kombination av dörr och draperi. Den hålls hela tiden i sträckt läge vilket gör det helt tätt och du slipper kroppskontakt och vatten på golvet. Det är dessutom lätt att ta bort och tvätta för att enkelt återmonteras.

Duschkabin med draperidörr

Klicka på bilden

Det låga duschkaret

DesignLine har marknadens lägsta instegshöjd utan höga gummilister vilket minimerar fallrisken. Den unika aluminiumlisten håller vattnet kvar i kabinen, och leder det mot den centralt placerade golvbrunnen som rengörs på ett enkelt sätt. Till karet så finns olika ramper som kompletterar det låga insteget och förenklar vid t.ex. användning av duschstol.

Duschstänger runt om

Klicka på bilden

Duschstänger runt om

DesignLine har integrerade ledstänger som ger stöd runt om i kabinen. Även duschstången fungerar som stödhandtag., vilket förenklar steget in i kabinen och ger trygghet. Ledstängerna är strategiskt placerade och kan även användas för att hänga handdukar, hyllor och andra tillbehör. Du kompletterar också enkelt med en stadig duschstol om du föredrar att sitta ner.

Funktionskabin i olika storlekar och med olika möjligheter

Klicka på bilden

Storlekar och möjligheter

DesignLine finns i en mängd olika storlekar och varianter för att passa i alla olika badrumsmiljöer. För att erbjuda en riktigt bra duschupplevelse så finns dessutom ett brett sortiment som innehåller olika praktiska tillbehör.

DesignLine - enkel att installera

Klicka på bilden

Enkel att installera

Med DesignLine erbjuder vi marknadens enklaste installation då den till stora delar är förmonterad i vår produktion. Det ger en både snabbare och säkrare installation. Färdigmonterade väggar är en stor fördel då risken för läckage och andra problem minimeras eftersom kabiner annars oftast monteras under tidspress i trånga utrymmen.

Funktionskabiner med attraktiva tillbehör

Klicka på bilden

Attraktiva tillbehör

Vi har en rad olika tillbehör som alla kompletterar din nya funktionskabin. DesignLine har ett brett sortiment av genomtänkta tillbehör som ramper, duschpallar med ställbar ergonomisk sitthöjd och diskreta duschhyllor. Oavsett vilket behovet är så har vi som regel en genomtänkt lösning för det, och i det fall det inte finns så skapar vi det!

Teknisk information

Mått

1005×705 mm
1205×705 mm
1405×705 mm

805×805 mm
1005×805 mm
1205×805 mm
1405×805 mm

905×905 mm
1005×905 mm
1205×905 mm
1405×905 mm

Karhöjd 45 mm
Totalhöjd 1950 mm
Vikt 64-80 kg

athena_funktionDin duschkabin